Producent av byggmaterial och inredning

Sedan i början av 90-talet har vi kontinuerligt följt konsumtionen av mer än 600 varor och tjänster inom byggsektorn. Vi kombinerar vår unika information om marknaden med kunskap om utvecklingen i byggandet samt insikt i specifika behov och beteenden hos dina kunder och samarbetspartners för att ge dig ett heltäckande beslutsunderlag för din verksamhet.
Vi täcker hela ert informationsbehov

Oavsett om ni behöver hjälp med att bättre förstå den totala byggmarknadens utveckling, just er specifika marknads utveckling eller om ni är i behov av ökad kundinsikt så har vi rätt tjänster för er.

 

Vi kan hjälpa er med en totalbild av bygg- och renoveringsmarknaden, eller ta fram prognoser för er specifika marknad nedbrutet ända ned på små geografiska områden. Har ni ett behov att mäta varumärkeskännedom eller jämföra ert varumärkes styrka mot era konkurrenters så gör vi regelbundna Brand Equity-mätningar.

 

Om ni vill öka er kundkännedom och få djupare kundinsikt så kan vi kartlägga era specifika målgruppers behov, beteenden och önskemål. oavsett om det gäller proffskunder eller konsument så har vi lång erfarenhet av att mäta kundnöjdhet och kartläggningar av olika målgruppers köpresa.

 

Vill ni optimera prissättningen på era produkter eller bevaka era konkurrenters prispositionering? Med Buildflow bevakar ni enkelt priserna på tusentals byggvaruprodukter.

Vi arbetar med alla typer av producenter och kan erbjuda helt unik information för varje bransch

 

”Samarbetet med Prognoscentret fungerar alldeles utmärkt. De är kompetenta, lätta att samarbeta med och väldigt lyhörda för oss som kund och vilka underlag vi behöver för våra egna analyser. Vi använder Prognoscentrets tjänster för att förstå hur konjunkturen och branschen utvecklas. Underlagen används sedan vidare i BMIs strategi-och budgetarbete men också inom olika utvecklingsprojekt eller som grund för vår marknadsföring.”

Linda Hall, Product Management & Marketing Director, BMI Sverige

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev