Kundkartan Bostad och bostadsanalyser

Vi hjälper bostadsutvecklare att fatta rätt beslut vid markförvärv eller vid utformning och försäljning av bostäder baserat på flyttströmmar, demografi och bostadsbestånd.
Vi hjälper er att lyckas med bostadsprojektet

Behöver du hjälp med att analysera förutsättningarna inför ett potentiellt markförvärv eller ett planerat bostadsprojekt? Prognoscentret har mer än tjugo års erfarenhet av att genomföra bostadsanalyser åt bostadsutvecklare i hela Norden. Variationen på uppdrag är stor och vi kan erbjuda allt ifrån pris-, flyttströms- och områdesanalyser till demografiska sammanställningar eller mer omfattande analyser baserat på intervjumätningar samt andra mer avancerade metoder.

 

Vi utmärker oss genom att kunna genomföra kostnadseffektiva analyser med snabb leverans. Vi förfogar över ett komplett register över all flyttdata mellan olika geografiska områden fördelat mellan åldersgrupper och upplåtelseformer. Dessutom har vi tillgång till en stor mängd mikrodata gällande demografi och bostadsbestånd, vilket innebär att vi omgående kan ta oss an era analysbehov.

 

 

För er som vill ha all statistik samlad på en och samma plats i ett användarvänligt analysverktyg så är Kundkartan Bostad lösningen för er:

 

Kundkartan Bostad – ett smart analysverktyg på karta

  • Ett analysverktyg som innehåller mängder av statistik om Sveriges kommuner och landets 6000 demografiska statistikområden.
  • Innehåller data om demografi, flyttströmmar, bostadsbestånd inkl. prisnivåer, kommunikationer samt aktuella och kommande bostadsprojekt.
  • Se statistiken direkt på karta, i dynamiska dashboards eller ladda enkelt ned kompletta statistikrapporter.

 

>> Läs mer om Kundkartan Bostad

 

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev