Prognoser för byggaktiviteten i Europa

Få koll på utvecklingen och identifiera de europeiska marknader, segment och byggnadstyper som växer under de kommande åren. Prognoscentret ingår i det europeiska analysnätverket Euroconstruct och kan därmed hjälpa er med analyser och prognoser för nitton europeiska byggmarknader.
Anmäl dig till Euroconstructs konferens
Om Euroconstruct

Euroconstruct är ett europeiskt oberoende nätverk med fokus på bygg- och anläggningsmarknaderna i Europa. Nätverket omfattar idag 19 länder. Varje land representeras av en utvald organisation, ett analysföretag eller en institution. Prognoscentret representerar Sverige och vårt systerföretag Prognosesenteret är Norges representant.

 

Målet för Euroconstruct är att tillhandahålla information, analyser och prognoser om Europas byggsektor. Den nationella närvaron i varje medlemsland ger transparent och jämförbar data. Nätverkets kunder finns inom bygg- och anläggningsbranschen, nationella och internationella organ, bank- och finanssektorn samt investmentbolag.

 

Två gånger per år anordnar nätverket en en internationell konferens. I samband med konferensen publiceras nätverkets Country Report och Summary Report som ger ett oberoende och jämförbart underlag över den europeiska byggmarknadens utveckling två till tre år framåt.

Euroconstructs rapporter

Country Report är en detaljerad rapport med fördjupningar i 19 europeiska marknader. Omfattning ca. 450 sidor. Ett kompletterande excelunderlag med tabeller ingår. Läs en exempelrapport.

 

Summary Report beskriver den europeiska byggmarknaden ur ett totalperspektiv. Den kompletterar landrapporterna genom att ge en jämförande bild länderna emellan. Omfattning ca. 190 sidor. Ett kompletterande excelunderlag med tabeller ingår.

 

Underlagen hjälper er att:

  • Identifiera vilka europeiska marknader och marknadssegment som har störst potential under de kommande 2-3 åren.
  • Förstå förutsättningarna i varje land – värdera potential och risk med unik jämförbarhet.
  • Erhålla kunskap om var resurserna ska fokuseras för bästa möjliga avkastning.
  • Få unik insikt om varje nationell marknad samt möjlighet till fördjupade och skräddarsydda rapporter t.ex. för ditt segment på en viss nationell marknad.
  • Enkelt göra jämförelser mellan de olika marknaderna
Bli kund

Vi erbjuder möjligheten att köpa enstaka rapporter vid behov. Du kan rapporterna här på hemsidan eller genom att kontakta oss.

Behöver du prognoserna på regelbunden basis så erbjuder vi årsavtal till en reducerad kostnad. Som abonnemangskund är du alltid först med att få tillgång till rapporterna.


Priser engångsköp:

Priser abonnemang (uppdaterade rapporter 2 ggr per år):

  • Country Report och Summary Report: 40.900 kr
  • Endast Summary Report: 26.500 kr
Våra samarbetspartners i Euroconstruct

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev