Webbinarium: Hur har bostadspriserna påverkats under coronapandemin?

13:00-13:45, 18 september 2020
2020-09-18 13:00 2020-09-18 13:45 Europe/Stockholm Hur går bostadsmarknaden? Prognoscentret false YYYY-MM-DD
Vi välkomnar dig till ett kostnadsfritt webbinarium i samarbete med vårt partnerföretag Valueguard.
Av: Prognoscentret Postat:

Vilka bostadstyper har gått ned mest i pris och vilka har återhämtat sig bäst? Hur ser det ut med stora, små respektive billiga bostäder? Har det varit en bättre investering att köpa nya bostäder än äldre? Finns det några vinnare i krisen? Vi har bjudit in Lars-Erik Ericson, chefsanalytiker hos vår samarbetspartner Valueguard för att presentera väntade och oväntade effekter på bostadspriserna under coronapandemin.

 

När? Den 18 september kl. 13.00-13.45
Hur? Teams (vi skickar en inbjudan när vi mottagit din anmälan)
Anmälan: mejla event@prognoscentret.se och ange ”Valueguard” i ämnesraden.
Kostnad: webbinariet är gratis

 

 

Om Valueguard

Valueguard producerar statistik om marknaden för privatägda bostäder och tillhandahåller analysverktyg för fastighetsvärderare, fastighetsmäklare och bostadsmarknadsanalytiker. Bland kunderna finns banker, myndigheter, mäklarfirmor och konsultföretag. Valueguard tillhandahåller bland annat det värderingsverktyg som går att integrera i Prognoscentrets analysverktyg Kundkartan.

 

Valueguard producerar sedan 2009 bostadsprisindexet HOX som är etablerat som det snabbaste och mest trovärdiga måttet på prisutveckling i Sverige. Valueguards prisindex är utvecklade för finansiella produkter och HOX distribueras bland annat av Nasdaq. Valueguards prisstatistik levereras till SCB och används bland annat som en del av konsumentprisindex och i SCB:s rapportering till Eurostat.

 

 

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev