Byggprognoser för Europa

Som Sveriges representant i Euroconstruct kan vi erbjuda marknadsunderlag med statistik och prognoser för den europeiska byggmarknaden.
Om Euroconstruct

Euroconstruct är det främsta europeiska oberoende nätverket med fokus på byggnads- och anläggningsmarknaderna i Europa. Nätverket omfattar idag 19 länder. Varje land representeras av en noga utvald organisation, ett analysföretag eller en institution. Prognoscentret representerar Sverige och vårt systerföretag Prognosesenteret är Norges representant

 

Målet för Euroconstruct är att tillhandahålla information, analyser och prognoser om Europas byggsektor. Den nationella närvaron i varje medlemsland ger transparent och jämförbar data. Nätverkets kunder finns inom bygg- och anläggningsbranschen, nationella och internationella organ, bank- och finanssektorn samt investmentbolag.

 

Två gånger per år anordnar nätverket en en internationell konferens. I samband med konferensen publiceras nätverkets Country Report och Summary Report som ger ett transparent och enhetligt underlag över den europeiska byggmarknadens utveckling.

 

Euroconstructs rapporter

Country Report är en detaljerad rapport med fördjupningar i 19 europeiska marknader. Omfattning ca. 450 sidor. Ett kompletterande excelunderlag med tabeller ingår. Läs en exempelrapport.

 

Summary Report beskriver den europeiska byggmarknaden ur ett totalperspektiv. Den kompletterar landrapporterna genom att ge en jämförande bild länderna emellan. Omfattning ca. 190 sidor. Ett kompletterande excelunderlag med tabeller ingår.

Underlagen hjälper er att:

  • Identifiera vilka europeiska marknader och marknadssegment som har störst potential under de kommande 2-3 åren.
  • Förstå förutsättningarna i varje land – värdera potential och risk med unik jämförbarhet.
  • Erhålla kunskap om var resurserna ska fokuseras för bästa möjliga avkastning.
  • Få unik insikt om varje nationell marknad samt möjlighet till fördjupade och skräddarsydda rapporter t.ex. för ditt segment på en viss nationell marknad.
  • Enkelt göra jämförelser mellan de olika marknaderna.

 

Här kan du läsa svaren till de vanligaste frågorna om Euroconstruct, konferensen och europaprognoserna. 

Bli kund

Vi erbjuder möjligheten att köpa enstaka rapporter vid behov. Du kan rapporterna här på hemsidan eller genom att kontakta oss.

Behöver du prognoserna på regelbunden basis så erbjuder vi årsavtal till en reducerad kostnad. Som abonnemangskund är du alltid först med att få tillgång till rapporterna.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev