Säljare sökes!

Prognoscentret befinner sig i en expansiv fas och söker två drivna säljare. Vill du vara med på en resa i ett växande bolag med kompetenta medarbetare och spännande produkter så hör av dig nu!
Av: Johan Melbäck Postat:

Om tjänsterna

Prognoscentret söker två säljare med brinnande affärsintresse och känsla för att bygga långsiktiga relationer. Tjänsterna gäller en säljansvarig för Bygg och Bostadsutveckling och en för Byggmaterialindustrin.

 

Ansvarig Bygg & Bostadsutveckling

Som säljansvarig för Bygg & Bostadsutveckling kommer du att bearbeta och utveckla affärer med främst nya kunder inom bostadssektorn; byggbolag, entreprenadverksamheter och bostadsutvecklare.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

 

Ansvarig Byggmaterialindustrin

Som säljansvarig kommer du att bearbeta och utveckla affärer med främst nya kunder inom producent- och handelsled; ledande producenter av byggmaterial, grossister och återförsäljare.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny på tel: 0760-001807 eller via mail: johnny.bjorklund@salesonly.se