Rekrytering av administratör

Prognoscentret söker en driven och kommunikativ administratör med ett kreativt sinne. Har du en känsla för siffror och är skicklig i din kommunikation? Är du dessutom kvalitetsmedveten och kreativ? Välkommen med din ansökan redan idag!
Läs mer om tjänsten och ansök här!
Av: Ellinor Lindström Postat:

Dina arbetsuppgifter

Som administratör hos Prognoscentret kommer du ha en bred roll där du administrerar de undersökningar som Prognoscentret utför. Du kommer att jobba med några av Prognoscentrets nyckelprodukter, bland annat deras marknadsledande mätning av kundnöjdhet (NKI) för köpare av nybyggda bostäder. I verktyget Confirmit kommer du att göra utskick av enkäter och hantera påminnelser. Du kommer även hantera kontaktlistor som du kvalitetssäkrar.

Rollen innebär också att vara med och skapa Prognoscentrets nyhetsbrev och säljmaterial, både digitalt och i print, samt underhålla företagets hemsida. Du kommer också ge support till Prognoscentrets kunder, främst över telefon och mail. Arbetet kommer delvis att ske i projektform och rollen ställer höga krav på din strukturerade och kommunikativa sida.

Tjänsten passar dig som trivs i ett mindre företag där du jobbar tight tillsammans med dina kollegor. Bolagets flexibilitet ger goda möjligheter till spännande och varierande framtida arbetsuppgifter.

Rekryteringen sker via Academic Work, eventuella frågor besvaras av dem.

 

Välkommen med din ansökan!