Kalender

Här hittar du information om kommande rapporter, utbildningar och seminarier.
Av: Prognoscentret Postat:

 

30 mars

Future Living ”Arkitektur i den nybyggda staden – nu och då”

I årets första Future Living-undersökning tittar vi närmare på det arkitektoniska uttrycket i bostäder och bostadsområden. Vi rör oss genom tiderna och ser på nyheter nu och då, vad som står sig och vad som blivit omodernt. Med hjälp av experten Laila Reppen kommer vi att röra oss genom epokerna, se på nyheter nu och då, vilka utryck som står sig än idag och vad som blivit omodernt. Laila Reppen är arkitekt och författare till flertalet böcker, såsom ”Så byggdes staden”, ”Tidstypiskt” och ”Så byggdes husen”.

 

 

26 april

Öppet webbinarium: ”Introduktion till NKI”

Funderar ni på att börja mäta kundnöjdhet i er verksamhet? Under en halvtimme ger vi bland annat svar på hur en NKI-undersökning går till och hjälper er att identifiera de områden i just er verksamhet som är viktiga för kundnöjdheten. Dessutom förklarar vi hur man kan implementera resultaten från en NKI-undersökning samt när NKI är att föredra framför andra mätmetoder som t.ex. NPS. Anmälan öppnar under mars.

 

 

8-9 juni

EUROCONSRUCTS konferens – Amsterdam

Analysnätverket EUROCONSTRUCT presenterar makrotrender och prognoser för nitton europeiska byggmarknader till och med 2025. Som konferensdeltagare blir du först med att få tillgång till nätverkets nya prognosrapporter Country report och Summary report som publiceras i samband med konferensen.

 

Läs mer om konferensen på EUROCONSTRUCTS hemsida eller kontakta Ludvig Uggla på lu@prognoscentret.se eller tfn 073-596 92 44.

 

 

15 Juni (prel. datum)

Nya infrastrukturprognoser

I mitten av juni publicerar vi nya prognoser för anläggningsmarknadens olika segment:

  • Väg
  • Järn- och spårväg
  • Marin infrastruktur
  • Energianläggningar
  • Offentlig anläggning
  • Övrig anläggning
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev