Kalendarium

Här hittar du information om kommande rapporter, utbildningar och seminarier.
Av: Prognoscentret Postat:

 

 

14 September

Höstens byggprognoser publiceras

Sverige går in i en lågkonjunktur under nästa år. Hur påverkar det byggaktiviteten framöver? Det besvarar vi i de nya prognosrapporterna som omfattar såväl bostäder som lokaler (nyproduktion och ROT). Läs mer

 

 

 

21 september 

NKI-utbildning Fortsättningskurs (för bostadsutvecklare)

Under fortsättningskursen som erbjuds alla företag som mäter NKI med Prognoscentret ges fördjupad kunskap i hur man gör NKI-analyser i enskilda bostadsprojekt.
När? kl. 9-12 onsdagen den 21/9.
Hur? distans
Förkunskaper: kursen riktar sig till dig som som redan har god kunskap om NKI, har gått grundkursen eller har erfarenhet av att använda NKI-portalen.
Kostnad: 2400 kr
Anmäl dig genom att maila Erika Knutsson senast den 16/9.

 

 

4 oktober

Ny Future Living-rapport ”En osäker bostadsmarknad”

I höstens första Future Living-undersökning har vi tittat närmare på hur allmänheten uppfattar den nuvarande ekonomiska utvecklingen med stigande inflation och höjda räntor. Vi undersöker hur det påverkar synen på privatekonomin, inställningen till boendet och boendepreferenserna.

 

Resultaten av undersökningen presenteras under ett webbinarium den 4 oktober. Är du Future Living-partner så är webbinariet kostnadsfritt.
Har du frågor om rapporten eller vill anmäla dig till webbinariet, kontakta Magnus Olsson.

 

 

19-20 oktober 

NKI-utbildning Grundkurs (för bostadsutvecklare)

Grundkursen innehåller både teori och praktik och är allmänt hållen för att passa alla företag som mäter NKI med hjälp av Prognoscentret. Utbildningen hålls under två halvdagar. Läs mer om innehållet här.
När? kl. 9-12 onsdagen den 1/6 samt kl. 9-12 torsdagen den 2/6.
Hur? distans
Förkunskaper: inga förkunskaper krävs
Kostnad: 3200 kr
Anmäl dig genom att maila Erika Knutsson senast den 14/10.

 

 

 

17-18 november

Euroconstructs höstkonferens i London

Det europeiska analysnätverket Euroconstruct presenterar nya prognoser för nitton byggmarknader. Hur ser det makroekonomiska läget ut i de olika medlemsländerna, och vilken utveckling väntas för olika segment och byggtyper fram till 2025?

Höstens specialtema berör ESG-kriterierna och hur de väntas påverka byggnäringen.

 

Läs mer och anmäl dig på Euroconstructs hemsida. För frågor kring konferensen eller innehållet i prognosrapporterna, kontakta Anna Brinkhagen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev