Euroconstruct november 2018

I slutet av november är det dags för nästa Euroconstructkonferens, som denna gång är lokaliserad i Paris. Prognoscentret kommer att delta som representant för Sverige och Norge.
Läs mer om konferensen här
Av: Bengt Henricson Postat:

Euroconstruct är det främsta europeiska nätverket med fokus på bygg- och anläggningsmarknaderna. Nätverket består av 19 länder, där varje land representeras av en noga utvald organisation, analysföretag eller institution. Prognoscentret är representant för både Sverige och Norge.

 

Vid konferensen görs en genomgång av förutsättningarna för den europeiska byggmarknaden till och med 2021 med fördjupningar för respektive region (Norden, syd, öst, etc.). Konferensen är även kryddad med föredrag som tittar närmare på hur byggbranschen påverkas av förändrade krav på byggnadsmiljöer och fastighetsfunktioner.

 

Ni kan också ta del av det som presenteras under konferensen genom att beställa rapporter som publiceras i samband med seminariet. Till er som vill säkerställa en kontinuerlig tillgång till Euroconstructrapporter erbjuder vi ett årsavtal till reducerad kostnad.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev