Euroconstructs konferens livestreamas den 12 juni

12 juni 2020
Hur påverkar coronapandemin byggaktiviteten i Europa under de kommande åren och vilka långsiktiga trender förändrar branschen i grunden? Missa inte årets viktigaste konferens med fokus på europeisk byggmarknad!
Läs mer och anmäl dig!
Av: Prognoscentret Postat:

Coronapandemin påverkar även Euroconstructs byggmarknadskonferens som var planerad att gå av stapeln på Berns i sommar. Istället för en fysisk konferens bjuder vi in till ett livestreamat event. Vi utlovar ett lika spännande program och samma högklassiga talaruppställning som tidigare! Det kommer även att göras vissa programanpassningar för att återspegla effekterna av coronapandemin på den europeiska byggmarknaden.

 

Det här ingår i konferenspaketet:

 

Euroconstruct Country report och Summary report (värde ca 20.000 SEK) som innehåller prognoser för den europeiska byggmarknadens utveckling 2020-2022. Prognoserna presenteras för första gången under konferensen den 12 juni och omfattar 19 europeiska länder. Prognoserna presenteras per land med nedbrytningar på olika byggtyper. Här kan du provläsa tidigare Euroconstruct-rapporter. 

 

I konferenspriset ingår även en uppdatering av prognoserna i augusti.

 

Streamad konferens fredagen den 12 juni. De nya prognoserna presenteras och det bjuds på flertalet spännande gästföreläsningar med Christina Nyman (Handelsbanken), Fredrik Torberger (Kairos Future), Janne Haaland Matlary (University of Oslo) och Anna Kramers (KTH).

 

Tillgång till allt föreläsningsmaterial (prognospresentationer och gästföreläsningar) samt videoinspelning av hela konferensen.

 

Tillgång till Euroconstructs medlemsnätverk för konsultation och rådgivning efter konferensen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev