Euroconstruct - konferens i München 23-24 november

23 november 2017
Nästa vecka hålls den 84:e Euroconstructkonferensen i München. Prognoscentret representerar Sverige och Norge.
Av: Bengt Henricson Postat:

Euroconstruct är det främsta europeiska nätverket med fokus på byggnads- och anläggningsmarknaderna. Nätverket består av 19 länder, där varje land representeras av en noga utvald organisation, analysföretag eller institution och Prognoscentret är stolt representant för både Sverige och Norge.

 

Innehåll

Konferensen och de rapporter som publiceras ger er en unik genomgång av förutsättningarna för den europeiska byggmarknaden till och med 2019.

 

Vid kommande konferens kommer det att ges en grundlig genomgång av den europeiska byggbranschens utveckling med fördjupningar för respektive region (Norden, syd, öst, etc.). Vi har även kryddat konferensen med föredrag som tittar närmare på de östeuropeiska marknader som ännu inte är medlemmar i Euroconstruct. Ni kan läsa mer om konferensen via den här länken.

 

För er som inte kan delta

Ni kan också ta del av det som presenteras under konferensen genom att beställa våra Country och Summary rapporter som publiceras i samband med seminariet.

  • Komplett rapport med detaljerade landrapporter för samtliga 19 medlemsländer. Prognoser till 2018 (rapport i PDF samt underlag i excel). Pris: 19 500 SEK ex moms.
  • ”Summary report” med sammanställningar, jämförelser och analyser. Prognoser till 2018 (rapport i PDF samt underlag i excel). Pris: 14 000 SEK ex moms.

För er som vill säkerställa kontinuerlig tillgång till Euroconstructrapporter erbjuder vi ett årsavtal till reducerad kostnad. Beställning kan göras via Bengt Henricson.