Euroconstruct i Dublin juni 2016

Den 9-10 juni är det dags för nästa Euroconstructkonferens där Prognoscentret som vanligt representerar Sverige. Vi håller er uppdaterade!
Till Euroconstructs hemsida
Av: Erika Knutsson Postat:
Byggarbetsplats
William Beaucardet/Andia

Vad är Euroconstruct?

Euroconstruct är ett europeiskt nätverk med fokus på byggnads- och anläggningsmarknaderna. Nätverket består av 19 länder, där varje land representeras av en noga utvald organisation, analysföretag eller institution. Prognoscentret är stolt representant för både Sverige och Norge.

 

Konferensen och de rapporter som publiceras ger er en unik genomgång av förutsättningarna för den europeiska byggmarknaden under de närmaste åren.

 

För er som inte kan delta

Ni kan också ta del av det som presenteras under konferensen genom att beställa våra Country och Summary rapporter som publiceras i samband med seminariet.

  • Komplett rapport med detaljerade landrapporter för samtliga 19 medlemsländer. Prognoser till 2018 (rapport i PDF samt underlag i excel). Pris: 18 500 SEK ex moms.
  • ”Summary report” med sammanställningar, jämförelser och analyser. Prognoser till 2018 (rapport i PDF samt underlag i excel). Pris: 13 000 SEK ex moms.

För er som vill säkerställa kontinuerlig tillgång till Euroconstructrapporter erbjuder vi ett årsavtal till reducerad kostnad.