Affärsmässig säljare av beslutsstöd

Prognoscentret befinner sig i en expansiv fas och söker nu två affärsmässiga säljare med driv. Om du är intresserad av att hänga med på denna spännande resa så är du välkommen med din ansökan.
Av: Johan Melbäck Postat:

Om tjänsten

Som säljare kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Du kommer att vara delaktig i att utveckla och bedriva vinnande säljprocesser och arbeta med ledande aktörer i branschen för att underbygga deras verksamhetsstyrning (exempelvis med omvärldsanalyser, marknadsprognoser, undersökningar inom kundnöjdhet, marknadsanalyser inför nya bostadsprojekt samt olika ad-hoc analyser utifrån kundernas behov).

 

I ditt arbete kommer du att ha ett tätt samarbete med våra erfarna analytiker. Du skapar kontaktytor, driver försäljningsprocessen till avslut och implementerar/konsulterar sedan leveransen tillsammans med dina kollegor. Successivt kommer ditt ansvar även innefatta kundvård, utökat ansvar och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas vidare i vår innovativa miljö.

 

Detta kommer du att göra

 • Driva säljprocesser för att generera nya kunder
 • Vidareutveckla existerande kundportföljer
 • Vara med och vidareutveckla försäljningsorganisationen
 • Bidra till våra innovativa miljö genom att hela tiden vara lyhörd för kundens behov

Vi värdesätter människor med bra idéer. Om du under resans gång kommer på ett smart koncept kan vi tillsammans förverkliga detta – vi behöver människor som tänker utanför satta ramar!

 

Vem är du?

Det är avgörande för oss att finna kompetenta och målfokuserade säljare som kan bidra till att förverkliga denna resa. Tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning inom B2B är ett plus och har du tidigare verkat inom bygg- och fastighetsbranschen är det inte till nackdel. I din vardag möter du dagligen personer i ledande befattning och för att lyckas ställs höga krav på affärsmannaskap och konsultativ förmåga.

 

Vad gör vi för att underlätta din framgång?

 • Du blir en i teamet genom att lära känna företaget, kulturen och medarbetarna i Sverige och i Norge
 • Utbildar dig i våra tjänstekoncept så att du är väl förberedd inför kundmötet
 • Hjälper dig att etablera en god förståelse för hur våra tjänster skapar värde för kund

 

Vi erbjuder följande

 • En anställning i vårt kontor i centrala Stockholm
 • Unik kunskap om branschen och de tjänster som vi levererar
 • Daglig kontakt med högt uppsatta personer i branschen
 • Höga förväntningar och målsättningar
 • Platt organisation och högt i tak

 

Prognoscentret är en ledande aktör när det gäller marknadsanalyser och beslutsstöd till den nordiska bygg- och fastighetsbranschen. Vi har utvecklat en mycket spännande tjänsteportfölj och har idag majoriteten av marknadens ledande aktörer som kunder. Kunderna återfinns på högsta ledningsnivå inom såväl producent- som entreprenadled men även inom fastighet, handel, bank och den offentliga sektorn. 

 

Häng med på en spännande resa!

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna tillsätts så snart vi har hittat rätt personer, så du är välkommen med din ansökan snarast! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Johan Melbäck på johan.melback@prognoscentret.se eller 0707-520 209.